Cesar Arredamenti S.p.A.

Het Bedrijf

Al meer dan 40 jaar zijn de stuwende drijfveren achter Cesar, enthousiasme, toewijding, passie en standvastigheid. Het bedrijf is opgericht in 1969 in Pramaggiore, vlakbij Venetië Italië en is gestaag gegroeid en ontwikkeld naar een internationaal vermaande onderneming.Het geheim van het succes is de passie voor kwaliteit, ontwerp en onderzoek, met andere woorden de klant tevredenheid.

Het Ontwerp

We produceren meubels met een verfijnde, eigentijdse stijl, die het plezier van saamhorigheid en de warmte van het huiselijke leven kunnen koesteren. We transformeren onze passie voortdurend in projecten die emoties overbrengen en de grootst mogelijke functionaliteit uitstralen en die minimalistische vormen bieden samen met een groot aanpassingspotentieel in termen van volumes, kleuren, ideeën en zelfs functies. Dit alles komt voort uit een geconsolideerd proces dat bestaat uit aandacht voor markttrends, creativiteit en technologie.

De Productie

Het meubilair van Cesar is volledig ‘Made in Italy’: het wordt geproduceerd in de fabriek in Pramaggiore, op een bebouwd oppervlak van 25.000 m2 en een open oppervlak van 80.000 m2.

Dit maakt het mogelijk om de kwaliteit van elke component en van elke afzonderlijke fase van het productieproces rechtstreeks te regelen. Dankzij de aandacht die Cesar besteedt aan grondstoffen en aan het eindproduct, aan de methoden die op alle bedrijfsniveaus van het bedrijf worden toegepast, kan terecht worden gesteld dat de productie van Cesar voldoet aan de vereisten voor totale kwaliteit.